EatonEATON

Eaton Corporation este unul dintre liderii renumiti pe piata mondiala in urmatoarele domenii tehnologice: componente si sisteme electrice pentru alimentarea, distributia si controlul energiei in conditii de siguranta; componente hidraulice, sisteme si servicii pentru echipamente industriale si mobile; sisteme hidraulice, de aer comprimat si de aprovizionare cu carburanti pentru avioane de pasageri si aeronave militare, precum si sisteme de transmisie pentru un randament sporit, mai multa siguranta si consum redus de carburant la automobile si autocamioane.

Mitsubishi

MITSUBISHI ELECTRIC

Mitsubishi Electric este unul din producatorii principali din lume în domeniul ingineriei electrice si al produselor electronice. Compania actionează in peste 120 de tari in domeniul aerospatial, semiconductoare, productie si distributie de energie, comunicatii si tehnologia informatiei, electrocasnice, automatizare industriala si servicii de constructii. Numele Mitsubishi Electric este sinonimul produselor inovative si de inaltă calitate in domeniul automatizarilor precum si in alte sectoare. PLC-urile, controlerele CNC, solutiile de actionare, robotii industriali si masinile de prelucrare prin electroeroziune Mitsubishi Electric sunt considerate a fi lideri pe domeniile lor si au succes în Europa de mai bine de 30 de ani.

Siemens

SIEMENS

Siemens AG este cel mai mare conglomerat european de companii din domeniul ingineriei.

 

Omron

OMRON

Este un producator de frunte de produse de automatizare industriala avansate tehnologic si un furnizor de expertiza necesara aplicatiilor. De la sediul central european din Hoofddorp, in apropiere de Amsterdam in Olanda, Omron Automatizari Industriale opereaza la nivel local, în fiecare tară europeana si este dedicat pentru a furniza produse de automatizare de neegalat si solutii profesionale personalizate pentru orice industrie. Portofoliul de produse include: Automatizari de fabrica, Senzori si Securitate, Mecatronics si actionari electrice, Componente industriale si Sisteme de inspectie vizuala.

Bibus SES

BIBUS SES

Imbina experienta si capacitatea de a oferi solutii pe piata romaneasca de echipamente industriale, cu competenta tehnica, suportul logistic si puterea financiara ale grupului elvetian.